- Waarvoor kan ik de Jingles gebruiken en wat kan ik verwachten ?
* Ik maak vooral Jingles voor Lokale Radio Stations, Webradio, Zend-Amateurs en Drive in Shows. De muziek en effectjes zijn rechtenvrij. De opnames worden gemaakt met een Studio Projects groot Membraam Condensator Microfoon en diverse soft- en hardware. Samen met mijn stem ontstaat er een mooie eindproduktie die past bij de sfeer van je programma of show. Je kunt zelf de zin , het woord of de zinnen voor iedere Jingle bedenken, het gaat dus echt om tien verschillende Jingles met elk een eigen inhoud en boodschap ! Voor 45 Euro maak ik er wel wat meer als ik toch bezig ben.
- Hoe kan ik de Eindprodukties ontvangen ?
* Via Mail of via Radipshare. In het laatste geval krijg je  een link en daar kan je de Mp3 files (192 kbit) downloaden. Er worden drie mp3 files geleverd. In iedere Mp3 staan de 10 jingles.
Track 1: Volledig met muziek etc.
Track 2: Kaal,  maar met effecten, zoals Phasing, omgekeerde echo etc.
Track 3: Helemaal kaal & ook zeer bruikbaar.
De meeste klanten kunnen de Jingles zelf op scherp zetten.
Kan je dat niet dan kan ik dat wel voor je doen, je krijgt dan alle Jingles als losse mp3-tjes per Jingle. Makkelijk. (geen extra kosten )
Met zulke losse mp3-tjes kan je zelf heel eenvoudig een Audio cd maken !
Een CD door mij laten maken kost 20 euro extra (all in).

- Wat is de levertijd en hoe kan ik betalen ?
*De levertijd is maximaal 5 werkdagen maar meestal kan het sneller.
De betaling geschiedt achteraf middels een Faktuur. Hier geldt een betalingstermijn van 7 werkdagen. Alles is no Cure no Pay, bevallen de Jingles niet dan gaan we kijken hoe het (nog) beter kan. (geen extra kosten) Komen we er niet uit en ga je de Jingles niet gebruiken dan wordt er niks in rekening gebracht.
Het komt trouwens zelden voor dat mijn klanten ontevreden zijn.
- Ik heb de Demo beluisterd en hoor ook veel voorbeelden van Audio voor Telefoonystemen.
Kan ik een mp3 demo krijgen met alleen Jingles ?

*Ja, ik ben daarmee bezig. Wanneer je me een Email stuurt zal ik je deze Demo doen toekomen.
- Wat kan ik allemaal laten inspreken ?
*In Principe alles. Zowel in het Nederlands als in het Engels.  Het is makkelijk wanneer je me wat vertelt over wat je doet en wat je nodig hebt. Sommige klanten leveren exact de zinnen aan voor alle tien
de Jingles, anderen laten mij helemaal vrij erin. Soms is er sprake van een tussenweg. Het is wel iets om vantevoren goed over na te denken.

-Wij zoeken geen Jingles maar willen een ander soort produktie laten maken en / of je stem los inhuren , kan dit ?
*Ja, in principe is alles mogelijk. Een Promo voor je website, aankondigingen voor Optredens, Commercials, etc etc . Neem even contact met mij op.
Veel gestelde vragen over Jingles en meer....