Nu ook rechtenvrije muziek en effecten
Mail voor meer info!
 

10 Jingles voor
45 Euro all in !

Voor 45 Euro (!) heb je al een compleet
pakket met 10 jingles,
rechtenvrije muziek en effecten.
Lees de veelgestelde vragen
en beluister de Demo !

Over Audio voor Telefoonsystemen

- Wachtstanden, keuze-menu's & welkomstboodschappen.
- Volledige Voice Response Produkties.
- Voicemails.
- Levering op CD of via mail, volledig gemonteerd en gerangschikt in het juiste Dataformaat van uw hardware. Uw systeembeheerder of Serviceprovider kan hierdoor snel en zonder omwegen implementeren.
- Snelle levertijd. Produktie in eigen Studio.
Beluister hier de uitgebreide demo met voorbeelden
van Telefoonsystemen, Jingles, Voiceblowers,
Stationcalls en meer.
Als het goed is begint de Demo vanzelf met afspelen wanneer je op de telefoon klikt. (Linkermuisknop). Ook kun je de Demo Opslaan en later afspelen door op de rechtermuisknop te klikken!
blok
Beluister de Demo !
Mp3 Demo
Beluister de Demo !

Enkele Referenties

- Loes Wouterson
- Totaal FM
- Santiago Drive In
- Radio Hoogvliet
- A 7 FM
- Guan Design
- Cool Fm Aruba
Met mijn klinkende stem en eigen studio maak ik allerlei soorten audio-produkties. Kant en klaar geleverd en voor een normale prijs. Zo heb je voor 45 Euro al 10 Jingles met effecten en muziekjes (Als ik eenmaal bezig ben maak ik er meestal voor diezelfde prijs wel 15). Daarnaast maak ik Intro's en aankondigingen voor bv. zangers, shows & Optredens, ben ik te horen op diverse telefoonsystemen, heb ik diverse Commercials gemaakt en ook ben ik te horen op een Schaakspel ! Zomaar een paar dingen die ik gedaan heb. Alles is mogelijk voor ieder Genre en voor elke Branche, Van Nederlandstalig tot Rock, Van Webradio tot Drive In Show en van Freelancer of eenmanszaak tot Groot Bedrijf. De werkwijze is ontspannen, want je betaalt achteraf en alleen wanneer je tevreden bent ! Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen ! Deze zijn nog niet helemaal af, dus stuur mij gerust een mail als je iets wilt weten. Verder is het leuk wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ! 1 maal per week houd ik je dan op de hoogte van waar ik zoal mee
bezig ben en wat de laatste kortingen & acties zijn !

Veel Luisterplezier...
http://twitter.com/#!/audioprodukties blok