Stanley Sussenbach Audioprodukties

Home – back up

Audioprodukties - Jingles - Voice Over - Reclamespots & Meer

Beluister de stemdemo!

All round jingles voor jouw webradio!

Beluister de jingles

8 all round jingles

Je ontvangt 8 standaard all round jingles die speciaal gemaakt zijn voor webradio.

top tien aftellen

van nummerrr tien tot en met nummerrr ééén!!!! Deze krijg je er ook nog bij.

vrouwenstem

Dus niet met mijn stem gemaakt!

voor 5 euro

Stuur een mail via het contactformulier als je interesse hebt

Wat klanten zeggen

Johan Van den Brande
Johan Van den Brande
10:28 06 Jun 20
Hallo . Ik ben een rasechte Belg ? en was op zoek naar enkele jingles voor mijn radioprogramma'S . Ik kwam via Google... bij Stanley terecht en na een eerste mailtje ging het vlot . Ik gaf hem enkele tekstjes en tips door en twee dagen later had ik al voorstellen in mijn mailbox . Na ėėn aanpassing dat direct gebeurde ben ik zeer tevreden over het resultaat . Als je Stanley je visie geeft over wat je wil gaat hij direct mee in je verhaal en het resultaat is zeer goed en bovendien professioneel uitgewerkt .Wij gaan zeker later nog van zijn diensten nog gebruik maken . Jo uit Gelrode (België)lees meer
Jack van Dijk
Jack van Dijk
21:20 05 Jun 20
Bedankt voor je snelle service wij zijn ontzettend tevreden over de jingle's en de kwaliteit is super zeker een... aanrader voor anderen nogmaals onze dank het team van Radio Lauwerszeelees meer
mboss51 .
mboss51 .
20:33 05 Jun 20
Super snelle reactie!!Netjes en zeer professioneel ingesprokenZeer scherpe prijzen!!Wij zijn meer dan tevreden en... zullen ons jingle pakket op korte termijn verder uitbreiden met de stem van stanley!!! Top!!!lees meer
Ad Toelen
Ad Toelen
18:41 23 May 20
Stanley is er snel met reageren en jingles zijn zo klaar echt top hebben al div. Jingles nu van hem ga zo door en... komen zeker terug.lees meer
Wim Zonneveld Jr.
Wim Zonneveld Jr.
07:54 18 May 20
Paar jaar geleden begonnen met een radiostation op Internet en inmiddels uitgegroeid tot een radiostation op DAB+,... kabel en internet. Uiteraard heb je dan vormgeving nodig, zoals jingles. Op Internet kwam ik Stanley Sussenbach Audioproducties tegen en meteen contact opgenomen met Stanley. Het klikte meteen en sindsdien is Stanley dé Voice van ons station! Zeer snelle levering en pas betalen ná levering! Hieruit blijkt zijn gedrevenheid, passie en betrokkenheid. Als een jingle niet zo mooi klinkt, maakt Stanley zonder problemen even een nieuwe! Kortom, een absolute aanrader! Wim, Radio Hollands Paletlees meer
Bekijk alle beoordelingen
Bent u op zoek naar een goede stem en iemand met passie, dan bent u bij Stanley aan het goede adres. Hij communiceert perfect, is vriendelijk en denkt mee. Ik heb zelf een geluidsstudio, maar stemwerk besteed ik uit aan Stanley. Het resultaat is altijd wat ik er van verwacht: Goed, goedkoop en snel. Beslist een aanrader!
Geluidsstudio
Riny
Geluidsstudio Riny Assink
Ik heb bij Stanley al verschillende keren jingles laten maken en ik moet zeggen tot nu toe ben ik nog steeds heel tevreden. Het is goed en niet duur en het zijn hele mooie opnames.
Voice microfoon
Johan
Scheldemond FM
Stanley heb ik ervaren als een hele goede producer en goudeerlijk. Hij doet wat hij zegt en binnen 48 uur vaak sneller heb je je jingles binnen die je bij hem besteld hebt. Ik heb ongeveer 40 jingles bij hem afgenomen voor mijn internet radio! Gaat u eens luisteren en u kunt zelf het professionele werk van Stanley horen!
Webradio
Truud
houseofrespect.nl
Zeer tevreden: Stanley reageert snel, houdt zich aan de afspraak, levert snel en goede kwaliteit! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij in elk geval uitstekend en komen zeker bij hem terug!
Telefoonsysteem inspreken
Hans
coriotrading.com

Enkele referenties

Eye Radio  |  Taxi U App / FUNX NPO |  MKB Telecom / Sublime FM  |  Heemstede FM  |  Puttense automobiel Parade   |  Second Sale  |  Heuvelland Express  |  Happy Petz  |  De snoeptiek  |  RTV Huizen

Contact

Iets bestellen of een vraag? Mail me!

Stuur een email

  Gegevens

  Nieuwsbrief

  Ontvang elke drie maanden de nieuwsbrief samen met 2 gratis standaard jingles!

  Stanley Sussenbach

  van jongs af aan bezig met geluid

  Al van jongs af aan ben ik bezig met geluid, techniek en natuurlijk mijn spreekstem. De tijden zijn veranderd en er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Graag maak ik voor jou dan ook met mijn klinkende stemgeluid en eigen homestudio een volledige produktie op maat, kant en klaar geleverd en voor een normale prijs!

  Leuk om te doen, dat hoor je terug

  Ik ben hier als bedrijfje mee begonnen in 2007 en ik heb er nog steeds heel erg veel plezier in. Elke opdracht is weer iets nieuws creatiefs wat ik mag gaan doen. Vaak zijn stemmen en volledige produkties erg duur met allerlei haken en ogen waardoor klanten afhaken. Ik vind dat zonde. Lage tarieven en een flexibele werkwijze hoeven echt niet ten koste te gaan van de kwaliteit! En erg belangrijk: Ik vind het leuk om te doen en dat hoor je dus terug in het eindresultaat….